Jesse tuli eilen veljensä ja vanhempiensa kanssa päivävierailulle. Runsaan vuoden ikäinen kuopus ilahduttaa vanhempiaan nukkumalla viimein 11 tuntisia yöunia ja ollen päiväaikaan aktiivinen polvillaan kävelijä.

Isoveljeä matkien hän kiipesi eilen potalle samanaikaisesti kun hän meni pöntölle asioitaan suorittamaan. Omatoimisesti vaipat jalassa ja täysissä pukeissa hän siinä istui aluksi toinen jalka puhtaassa astiassa, kunnes sai toisenkin lattialle. Kujeileva pienimies muisti nuhaiseen aikaan liittyvän hauskan asian.

Hän vei käden suun eteen, kaikki viisi pientä sormea harittaen, ja leikki aivastusta. Atsii. Säännöllinen yöunirytmi on hänen kehityksessään ollut yksi ratkaiseva lenkki. Tosin tuo ikä on muutenkin oppimisen kulta-aikaa. Isoveli toimii mainiona oppaana ja lisää keskinäistä viihtymistä tai epäviihtymistä.

Eilen julkistettu tutkimus sisarusten suhteista aikuisiällä on mielenkiintoinen. Tässä kasvaa yksi veljessarja kohtaamaan tulevat vuodet ja niiden myötä aikuisuuden ja sukulaisuudet.