Julkisuusmylly tuottaa farsseja toisensa perään. Jo viikkoja Tanssii tähtien kanssa -ohjelman suolana on keikkunut huonoin tai paremminkin huonoimmat tanssijat. Pimiää touhua.

Pärstäkertoin toimii. Kansan mielipide ohjelmasta näkyy selvästi. Nyt äänestetään ihan muuta kuin tanssia. Kohteena ovat pärstät. Voiko joku perustella muin syin tunnetun tv-kasvon selviytymistä jatkoon erään kansanedustajan ohella. Komiikka puree. Usea osaavampi nainen on jo pudonnut.

Tanssia harrastaneena ja opin polulla kompastelleena ilahduin viime sunnuntaina kansanedustajatanssijan osaamisen löytymisestä. Hän nousi selvästi tv-kasvon ohi. Osaltaan asiaa auttoi siirtyminen enemmän discotanssia muistuttavaan rytmiin. Kankikin alkoi sulaa ja vapautumista löytyä. Tv-kasvon kädenojennuksista sen sijaan......no parempi olla sanomatta.

Yksi hyvä puoli ohjelmassa on, tämä on vain viihdettä. Osallistujat tosin joutuvat kokemaan epäoikeudenmukaisuutta mitä kouriin tuntuvimmalla tavalla. Sääli, sillä hyvän ohjelmaformaatin suosio tuskin tästä nousee - voi jopa romahtaa.