Ruoanlaitto on mukavaa puuhaa. Olen suorastaan ihastunut lasagnen tekoon, sillä sen variointi on mielenkiintoista. Juustokastikkeen maku on täyteläisen hivelevä, kun sen tekee kookosmaitoon.

Eilinen "lassen" jauhelihastakastike rakentui inspiroiden jauhelihasta, palvilihakuutioista (pieni määrä voimakasaromista maalaispalvia makua antamaan), tomaattipyreestä, tomaattimurskasta, lihaliemikuutiosta, sipulista, valkosipulin kynnestä, lipstikkahiutaleista, oreganosta, valkopippurista, mustapippurista, merisuolasta. Lisäksi käytin pintakerrokseen suppilovahveroita ja tomaattiviipaleita.

Juustokastiketta kului parin litran verran, koska lasagnen tein suureen vuokaan (8-12 hengelle). Kastikeen maustoin muskotilla ja suolalla sekä ripauksella valkopippuria.

Kehuista päätellen onnistunut suoritus :)